Is je gezin goed beschermd en waarvoor?

Is je gezin goed beschermd en waarvoor?

Uw gezin beschermen tegen tegenslagen, dat is wat belangrijk is. Net daarom is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten die voorkomen dat u of uw geliefden in financiële moeilijkheden terechtkomen.

Verzekeringen voor grote en kleine gezinnen

Van het aangaan van een familiale verzekering tot een hospitalisatieverzekering, reisverzekering of een overlijdensverzekering. Er zijn verschillende verzekeringen mogelijk voor wie zichzelf en zijn familie wil beschermen. Een familiale verzekering is wellicht de belangrijkste verzekering voor uw gezin. Zo verzekert u de schade die wordt toegebracht aan derden door iemand van het gezin. Stel dat u per ongeluk een raam hebt gebroken bij de buren, dan kan je hiervoor beroep doen op je familiale verzekering.

Ook het hebben van een hospitalisatieverzekering kan je voor financiële tegenspoed behoeden. Heel wat werkgevers bieden een hospitalisatieverzekering aan voor de werknemer en eventueel zijn gezin, maar zeker niet altijd. Nochtans kan de rekening flink oplopen wanneer u één of meerdere nachten in het ziekenhuis moet blijven. In de meeste gevallen komt de ziekenkas slechts beperkt tussen.

Naast deze twee aan te raden verzekeringen zijn er nog tal van situaties waartegen je je familie kan beschermen. Zo is het mogelijk een verzekering af te sluiten tegen persoonlijke ongevallen, internetfraude, juridische bijstand, de annulatie van je reis of een overlijden van iemand uit het gezin, ... Om te kijken welke het meest interessant zijn voor u, bespreken we best eens je persoonlijke situatie.

Welke verzekeringen zijn verplicht voor mijn gezin?

Er zijn slechts een handvol verzekeringen wettelijk verplicht. Dit is dan vooral het geval bij een autoverzekering, arbeidsongevallenverzekering voor wie personeel heeft, een brandverzekering en een schuldsaldoverzekering kunnen contractueel verplicht worden door de kredietverstrekker. Wanneer we gaan kijken naar het verzekeren van uw gezin, dan zien we dat geen enkele verzekering bij wet verplicht is. Dit betekent echter niet dat er een aantal wel sterk aan te raden zijn.

Neem contact op

Had u graag wat meer informatie gewenst over welke verzekeringen uw gezin kunnen beschermen? Maak dan een afspraak bij ons voor het bespreken van de mogelijkheden.

Steeds goed verzekerd

VERZEKERINGEN MARCO BAETEN BVBA

Meierstraat 15
3300 TIENEN
FSMA - Ond.nr. 0687.781.468

Openingsuren

Ma, Di, Do en Vrij9:00 - 12:00 & 14:00 - 17:30
Woensdag9:00 - 12:00

Wij zijn altijd open, maar enkel op afspraak