Rechtsbijstandverzekering

“Rechtsbijstand” behartigt uw belangen wanneer een gebeurtenis aanleiding heeft gegeven tot een situatie waardoor je schade hebt geleden óf schade hebt veroorzaakt. De rechtsbijstandverzekering verzekert u de noodzakelijke juridische bijstand bij iedere discussie, onderhandeling of minnelijke schikking.

Wanneer er een geschil is dan zal je verzekeraar eerst via een minnelijke schikking een oplossing trachten te vinden met de tegenpartij.

Als het niet mogelijk is om onderling tot een akkoord te komen, en een gerechtelijke procedure toch is aangewezen, waarborgt de “Rechtsbijstand” de kosten van een noodzakelijke juridische procedure (alle gerechtskosten alsook de erelonen van de advocaten, die je bovendien zelf mag kiezen).

Rechtsbijstandverzekering: offerte aanvragen

Dekkingen: Verhalen van lichamelijke schade, conflicten met medici & paramedici, strafrechtelijke verdediging tegen eisen van derden en conflict met de administratieve overheden
Dekkingen: conflicten met de brandverzekeraar, lekzoekdetectie, verhalen extracontractuele schade inboedel en woning, ...
Dekkingen: conflict bij aankoop van toestellen, meubelen, kledij, elektronica, conflicten met leveranciers van diensten (gsm, elektriciteit, internet, ...), conflicten met reisorganisaties.

Steeds goed verzekerd

VERZEKERINGEN MARCO BAETEN BVBA

Meierstraat 15
3300 TIENEN
FSMA - Ond.nr. 0687.781.468

Openingsuren

Ma, Di, Do en Vrij9:00 - 12:00 & 14:00 - 17:30
Woensdag9:00 - 12:00

Wij zijn altijd open, maar enkel op afspraak